Most, hogy egyre több ember szeretné igényesebben berendezni otthonát, munkahelyi környezetét gyakran felmerülő probléma, a megfelelő bútorhoz a megfelelő kiegészítőket, képeket beszerezni.

Van aki több hónapig is keresi az elképzelésének megfelelőt és akkor is csak félmegoldásokat talál. Ezeken az oldalakon olyan számítógéppel tervezett grafikákat szeretnénk Önöknek bemutatni, amik új lehetőséget kínálnak a helyiségdekorációs megoldások terén.

A képek szín és formavilágának változatossága lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját környezetébe illő alkotást.


Ezeknek a grafikáknak a különlegessége a számítógépes alkotás nyújtotta új vizuális megjelenítési lehetőségekben, valamint az általam ebbe a technikába belevitt szín, látvány és formavilág ötvözésében rejlik.

A képek alkotásakor előszeretettel alkalmazok fraktálokat ( formák, melyek önmagukat ismétlik egy meghatározott függvény szerint elmozdulva a térben , miközben színüket és formájukat is változtathatják.) . Az így létrehozott alakzatok sokszor nagyon hasonlítanak való világunk organikus természeti formáira.

Azt gondolom, hogy a digitális alkotás saját korunk egyik legjelentősebb stílusirányzatává növi ki magát és mindaddig az is marad, amíg a benne rejlő lehetőségeket, újdonságokat teljesen ki nem használjuk vagy amíg a képalkotás új formái , eszközei meg nem jelennek történelmünkben. Ennek az alkotási formának is meglesznek idővel a saját kiemelt hírességei, mint a festészetben, szobrászatban, fényképészetben, építészetben....... de ezt már idővel az a közönség fogja eldönteni aki ezeket az alkotásokat megveszi.


Mindegyik kép háromféle, általunk meghatározott alap méretben rendelhető.
Ezek a méretek:
fekvő képek esetében: 90x60 cm , 120x80 cm illetve 210x140 cm
álló képek esetében: 60x90 cm, 80x120 cm illetve 150x200 cm
Az ettől eltérő méretben készült képeket külön jelöljük a grafikák adatainál.

Lehetséges néhány grafikánál teljesen egyedi méret megvalósítása ( Pl.: több méteres nagyságú képek vagy esetleg teljes falfelületet beborító variációra ) , de ezeknek az igényeknek a kielégítésénél külön egyeztetés szükséges és az árak is teljesen egyedien alakulhatnak.

( Az ár ilyenkor függ a kép nagyságától, a grafika esetleges módosításaitól,
átméretezési munkák költségeitől.)

Mindegyik kép saját alkotás és csak álltalunk kerül forgalmazásra,
valamint mérettől és kivitelezéstől függetlenül limitált példányszámban
kerül értékesítésre.

Limitált darabszám : max 100 db, melynek eredetét a kép hátoldalán lévő sorszám igazolja!

A grafikák művészi vászon alapanyagra kerülnek kinyomtatásra, színtartó UV fényálló festékkel és méretüknek megfelelő fa keretre vannak felfeszítve úgy hogy, az már külön keretezést nem igényel. A 120 cm-nél szélesebb képek már speciális, feszíthető banner anyagra kerülnek kinyomtatásra.m
Lakás és helyiség dekorációs, nagyméretű faliképek, grafikák készítése és értékesítése.Material Center, lakberendezési áruház, falikép, nagyméretű faliképek, Óriás képek, Tomor Visual Graphics, grafika, otthon, lakberendezés, képértékesítés, faliképek,
nagyméretű kép, lakásdekoráció, lakásdekorációs képek, falidekor, irodadekoráció